Hazai Vénás Fórum

Hungarian Venous Forum

 

Üdvözöljük weblapunkon!

 

A Hazai Vénás Fórum (HVF) a Magyar Angiológiai és Érsebészeti Társaság (MAÉT) Phlebológiai Szekciójának vezetésével tevékenykedő, nyitott, kötetlen társaság. Tagjai egyrészt a MAÉT tagjai, másrészt olyan kollégák, akiknek érdeklődése, tevékenysége a phlebológiához kapcsolódik. A HVF összejövetelein való részvétel általában anyagi kötelezettséggel nem jár. A rendezvényeket a témában érdekelt cégek támogatják.

A HVF célja

Csaknem 20 éve fogalmazódott meg az az igény, hogy a gyakran egyedül tevékenykedő hazai phlebológusoknak legyen egy olyan fóruma, ahol újabb ismereteket szerezhetnek, tapasztalataikat megbeszélhetik, tanácsot kérhetnek, ugyanakkor mindez jelentős kötöttségekkel nem jár.

Ennek megfelelően a félévente megrendezésre kerülő összejövetelek szakmai igénye viszonylag széles határok között mozog. Egyrészt a nemzetközi szinten is legújabb szakmai eredményeket ismerteti, másrészt a kezdő vagy elhagyatottabb körülmények között, egyedül tevékenykedő kollégákat is gyakorlati útmutatásokkal segíti.

Az összejövetelek segítőkész hozzáállása, baráti hangneme, kulturált vitatkozási stílusa lehetővé teszi a megjelentek széles körének aktív részvételét.  

Helyszín, időpont

Félévenkénti találkozóink helyszíne korábban a Gellért szálló volt, most már csaknem 10 éve a Grandhotel Hungária (Best Western) valamelyik termében jövünk össze. Van egy találkozónk tavasszal, rendszerint március elején és egy másik ősszel, november első felében. Igyekszünk a kongresszusokkal zsúfoltabb időszakot elkerülni.

Értesítések

Tekintettel arra, hogy Vénás Fórumunk nyílt, bármely a szakmában dolgozó kollégát szívesen látunk, ezért igyekszünk minél több formában, minél több érdeklődőt meghívni. Az időpont és helyszín legkorábban az Érbetegségekben jelenik meg. Kb. 1 hónappal a rendezvény előtt, címlistánk alapján emailt, majd ezután egy-két héttel pedig levélben küldünk meghívót. A jelen weboldal nagy segítség lesz abban, hogy még korábban értesüljenek a rendezvény időpontjáról és a további részletekről.